Wanneer u informatie wil over de naschoolse activiteiten kunt u het beste een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., in plaats van naar school bellen of mailen.

In het schooljaar 2018-2019 biedt OBS De Fonkel weer naschoolse activiteiten aan. De naschoolse activiteiten worden aangeboden in verlenging van het aanbod binnenschools, met name gericht op sport, woordenschat en taal. De naschoolse activiteiten worden verzorgd door gastdocenten.
Er zijn zogenoemde blokken in het schooljaar voor kinderen van groep 1 t/m 8. Elke periode duurt 6 weken en het aanbod varieert per periode. Voor elke periode kunnen kinderen zich inschrijven. Er geldt voor elke activiteit een maximumaantal deelnemers. Als een activiteit vol is, wordt er een wachtlijst aangelegd.

In het boekje dat opent als u hier     klikt, vindt u alle informatie over de activiteiten!!

Het inschrijfformulier vindt u     hier!