In het kader van Educatief Partnerschap is er op school een ouderkamer, waar wekelijks allerlei activiteiten voor ouders van de school en peuterspeelzaal plaatsvinden. Denkt u hierbij aan taaltraining en koffieochtend met themabijeenkomsten over opvoeding, school, gezondheid etc. Of aan een naailes, waar ouders naast het leren naaien en patroontekenen ook allerlei materialen maken voor school.

Verder zijn er voor ouders van groep 1-2, 3 en 4 bijeenkomsten ‘Hoe help ik mijn kind op school?’. Ouders krijgen uitleg over wat kinderen op school leren en hoe ouders hun kind hierbij kunnen helpen. Ook gaan we beginnen met computercursussen.

Wilt u hier meer informatie over deze activiteiten? Loopt u dan even binnen bij Adrienne.